torek, 30. maj 2023

Roman Kralj o zasavskem zdravstvu

Roman Kralj: Raje dva tehnika pravočasno kot utrujen zdravnik prepozno O zdravstvu se v zadnjem času veliko govori. Tudi v Zasavju, kjer močno odmeva namera Ministrstva za zdravje o reorganizaciji nujne medicinske pomoči. Pa seveda tudi napovedi stavk zdravnikov. O tem in še marsičem drugem smo se pogovarjali s specialistom družinske medicine, zdravnikom Romanom Kraljem. savus več »

Več iz medija

Rdeči revirji v Hrastniku

V četrtek, 25. maja ob 17. uri, so na ploščadi pred Delavskim domom Hrastnik uradno otvorili prvi del 21. tradicionalnega mednarodnega festivala uprizoritvenih... savus več »

Handball cup Zasavje 2023

V soboto, 27. maja, je domači rokometni klub Dol TKI Hrastnik na Dolu pri Hrastniku pripravil turnir v mini rokometu za deklice in dečke letnikov 2013 in 2014,... savus več »

Zagoreli zabojniki, pa še avto

 

V nedeljo, 28. maja, so gasilci posredovali na Cesti 9. avgusta v Zagorju, ponoči, 29. maja, pa v Trbovljah v Koloniji 1. maja. Trčili vozili V nedeljo, 28.... savus več »

Zaposlitev v podjetju Šumer

 

Podjetje Šumer odlikuje dolgoletna tradicija ter bogate izkušnje, specializiranost na področju kovine in plastike (kovinoplastika, orodjarstvo, deli za... savus več »

Roglič zmagal na Giru

 

Primož Roglič je osvojil letošnji Giro. Zmago si je zagotovil včeraj z izjemno predstavo na kronometru na Svete Višarje. Danes, v nedeljo, 28. maja, je... savus več »

Najina Namibija 9

 

Po vrnitvi z našega potovanja se velikokrat pogovarjamo s prijatelji in znanci in eno od njihovih vprašanj nas zelo preseneča. »Ja, kaj ste pa jedli? Ste... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo