nedelja, 19. maj 2024

Bliža se vpis novincev v Vrtec Trbovlje

Ste tudi vi med tistimi starši, ki bodo v prihodnjem šolskem letu svojega malčka prvič vključili v vrtec? Vrtec Trbovlje že obvešča, da bo redni letni vpis otrok za šolsko leto 2023/2024 potekal od 20. februarja do vključno 3. marca 2023, med 8. in 15. uro, ter ob četrtkih med 8. in 17. uro. Za naše zasavje več »

Več iz medija

Zapora parkirišča pri ZD Litija

Zdravstveni dom Litija obvešča, da bo danes, 17. maja od 6.00 ure pa do 17.00 ure zaprto stransko parkirišče pri Zdravstvenem domu Litija. Zapora je potrebna... naše zasavje več »

Gremo navijat v Šmartno!

Jutri bodo rokometaši RD Herz Šmartno zopet igrali v domači dvorani. V 25. krogu 1.B moške rokometne lige se bodo pomerili s primorskimi nasprotniki ekipe RD... naše zasavje več »

Odlične novice za Hrastničane

 

Občina Hrastnik se znova in znova trudi za svoje občane. Da bi dvignili kakovost njihovega življenja, so že izvedli številne nove ureditve, danes pa pričenjajo... naše zasavje več »

Trbovlje – najbolj varno mesto

 

Včeraj je na Brdu pri Kranju potekala uradna svečana podelitev prestižnih nagrad na področju varnosti »Slovenian Grand Security Award«. Vsako leto jih... naše zasavje več »

Znova vlom v okolici Litije

 

  V okolici Litije spet vlom. Policisti so včeraj prejeli prijavo, da je neznani storilec vlomil v klet in ukradel platišča in druge predmete. Lastnika je... naše zasavje več »

Hvala, ker ste!

 

Danes obeležujemo mednarodni dan medicinskih sester. Na današnji dan se je rodila Florence Nightingale, medicinska sestra, ki je s svojim delom pustila... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo