petek, 2. junij 2023

Matematika brez svinčnika in papirja

Sos-sola.si vabi učence 3. razredov osnovnih šol na delavnice matematike in robotike v Katapultu. Delavnice bodo potekale v soboto, 4. februarja. Prijave na facebook strani sos-sola.si. Brez znanja matematike ne bi bilo napredka naše družbe. To, da imamo streho nad glavo, so morali izračunati in izdelati. Pa tudi čokolada ne bi bila tako dobra, če savus več »

Več iz medija

Učilnica na prostem

Na obnovljenem dvorišču Osnovne šole Ivana Skvarče v Zagorju ob Savi so 31. maja pripravili uradno odprtje nove učilnice na prostem, ki je zaživela ta mesec.... savus več »

Tekmovanje čisti zobje

V letošnjem šolskem letu je potekalo že 38. tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani, ki ga organizira Stomatološka sekcija SZD (Slovenskega zdravniškega... savus več »

Folklorno potovanje po Sloveniji

 

Folklorna skupina Trbovlje bo v petek, 2 .junija, ob 18. uri v gledališki dvorani Delavskega doma Trbovlje praznovala 35 let svojega delovanja. V teh letih se... savus več »

Tina Baloh ponovno zmagala

 

Od 27. do 29. maja je v bližini Milana potekalo veliko kickboxing tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi člani Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.... savus več »

Izlačanom štiri prva mesta

 

Izlaški borci so se minuli vikend udeležili močnega 11. mednarodnega pokalnega turnirja Pointfighting cup, ki je potekal v Italiji v Milanu. Tekmovanje je... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo