četrtek, 18. april 2024

Matematika brez svinčnika in papirja

Sos-sola.si vabi učence 3. razredov osnovnih šol na delavnice matematike in robotike v Katapultu. Delavnice bodo potekale v soboto, 4. februarja. Prijave na facebook strani sos-sola.si. Brez znanja matematike ne bi bilo napredka naše družbe. To, da imamo streho nad glavo, so morali izračunati in izdelati. Pa tudi čokolada ne bi bila tako dobra, če savus več »

Več iz medija

PIKO na STPŠ Trbovlje

V torek, 16. aprila 2024, so na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje pripravili državno tekmovanje iz risanja projekcij in kotiranja – PIKO 2024.... savus več »

Trboveljčanom kar 16 medalj

 

V soboto, 13. aprila, je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Seki organizirala prvo pokalno tekmo KZS. Trboveljski... savus več »

Na današnji dan: Mihael Gunzek

 

Profesor Mihael Gunzek je legendarna osebnost na področju glasbe, še posebej slovenskega godbeništva. V godbene vrste je stopil daljnega leta 1932 v rodnem... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo