torek, 30. maj 2023

Novo leto, nova služba?

Ne pozabite, za dobre stvari si je treba vzeti čas Januar je navadno mesec sprememb. Nekateri sprejmejo številne zaobljube, drugi le eno ali dve. A čeprav se zdi januar pogosto turoben, je lahko to čas novih začetkov. Če ste na seznam zaobljub dodali spremembo glede svojega dela oziroma zaposlitve, potem je čas za akcijo. Sprememba zaposlitve ali nov savus več »

Več iz medija

Rdeči revirji v Hrastniku

V četrtek, 25. maja ob 17. uri, so na ploščadi pred Delavskim domom Hrastnik uradno otvorili prvi del 21. tradicionalnega mednarodnega festivala uprizoritvenih... savus več »

Handball cup Zasavje 2023

V soboto, 27. maja, je domači rokometni klub Dol TKI Hrastnik na Dolu pri Hrastniku pripravil turnir v mini rokometu za deklice in dečke letnikov 2013 in 2014,... savus več »

Zagoreli zabojniki, pa še avto

 

V nedeljo, 28. maja, so gasilci posredovali na Cesti 9. avgusta v Zagorju, ponoči, 29. maja, pa v Trbovljah v Koloniji 1. maja. Trčili vozili V nedeljo, 28.... savus več »

Zaposlitev v podjetju Šumer

 

Podjetje Šumer odlikuje dolgoletna tradicija ter bogate izkušnje, specializiranost na področju kovine in plastike (kovinoplastika, orodjarstvo, deli za... savus več »

Roglič zmagal na Giru

 

Primož Roglič je osvojil letošnji Giro. Zmago si je zagotovil včeraj z izjemno predstavo na kronometru na Svete Višarje. Danes, v nedeljo, 28. maja, je... savus več »

Najina Namibija 9

 

Po vrnitvi z našega potovanja se velikokrat pogovarjamo s prijatelji in znanci in eno od njihovih vprašanj nas zelo preseneča. »Ja, kaj ste pa jedli? Ste... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo