ponedeljek, 5. junij 2023

Gasilci so imeli precej dela

Gasilci so zadnja dva dni imeli kar nekaj dela. Pogasili so požar na Dobovcu, počistili motorne tekočine na Cesti zmage, pomagali ob nesreči med Kisovcem in Izlakami in odstranili drevo med Turjem in Gorami. Gorelo v zabojniku V soboto, 28. januarja, ob 22.30 uri je na Dobovcu v občini Trbovlje zagorelo v komunalnem zabojniku za savus več »

Več iz medija

Matej Lebič s Pr’jatli

Mladi študent glasbene pedagogike Matej Lebič predstavlja svojo novo pesem z naslovom Pr’jatli. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe... savus več »

Nov prapor dolskih copatarjev

Člani Društva copatarjev Dol pri Hrastniku so se v nedeljo, 4. junija, zbrali na tradicionalnem pikniku pri koči Lovske družine Dol na Kopitniku. Na posebni... savus več »

Železnik drugi, Kos tretji

V soboto in nedeljo, 3. in 4. junija, je v Flattachu v Avstriji potekalo tekmovanje za evropski pokal v slalomu na divjih vodah za kategorije do 23 let. Nuša... savus več »

Srečanje ukrajinskih družin

 

V Zagorju ob Savi so v prostorih Mladinskega centra Zagorje 25. maja pripravili srečanje ukrajinskih družin. V Zagorju je 26 Ukrajincev, ki so se zaradi težkih... savus več »

Na današnji dan: Milan Rijavec

 

Na današnji dan leta 2018 je v Ljubljani umrl Milan Rijavec, slikar, ki je bil močno povezan tudi z Zasavjem. Dvajset let je živel v Trbovljah, kjer je deloval... savus več »

Najina Namibija 10

 

Obala Atlantskega oceana Namibija leži ob obali Atlantskega oceana in puščava Namib se vzdolž celotne obale spaja z morjem, kar daje naravi poseben čar. Tukaj... savus več »

DDT se mreži po Evropi

 

Kar štirje mednarodni projekti Delavskega doma Trbovlje v Zasavje prinašajo tehnologije za ljudi in veščine, kako jih uporabiti. Ekipa Delavskega doma Trbovlje... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo