nedelja, 10. december 2023

FILANTROKAPITALIZEM

Filantrokapitalizem je danes postal osrednji del kapitalistične kulture. Kapitalist sam pa je evolviral v prijaznega možakarja, prvega soseda,sočutnega človeka, ki pa počne neverjetne reči. Poda se na Bermudski trikotnik ali odpotuje na Luno. Nenadoma je zelo radodaren in postane znan po svoji filantropiji. Ljudem deli visoke napitnine, brezdomcem daruje hiše, pomaga po orkanih, sadi drevesa in od... enaa.com več »

Več iz medija

DR . PRIMOŽ KRAŠOVEC

 

Človek, delo in … rdeči hrošči. “Razredni boj postane notranji, psihični boj”PODKAST Avtor: Suzana Lovec 06. Maj 2023Kaj je danes sploh še upor? Začetek je... enaa.com več »

ŽIVLJENJE Z RESNICO

 

Fotoportreti Eggert, Havel, Zipes in Soban KO ČLOVEK ZATAJI RESNICO Vtis je, da vidimo podkupljivost povsod okrog nas, le v nas samih je neprepoznamo. Zakon o... enaa.com več »

DR. JANA JAVORNIK

 

INTERVJU Z DR. JANO JAVORNIKsprašuje Ksenija Horvat ZASE PRAVI: Sem raziskovalka in predavateljica na Univerzi v Leedsu v Zdr. Kraljestvu, v Stockholmu in... enaa.com več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo