petek, 27. januar 2023

V Postojni pogrešajo 39-letno žensko

V Postojni, kjer je bila začasno nastanjena, pogrešajo 39-letno Anno Trach, državljanko Ukrajine, so sporočili policisti PP Postojna. Zadnjič so jo videli v petek, 20. januarja, ko se je odpravila na sprehod, od koder pa se ni vrnila in so se za njo izgubile vse sledi.Visoka je približno 165 cm, normale postave, svetlih kratkih las, ki jih ima največkrat spete v čop. Ven je odšla oblečena v daljši... primorski.eu več »

Več iz medija

Poslovil se je Robert Devetta

Na Goriškem se je danes pozno popoldne razširila žalostna vest, da je v Španiji nepričakovano umrl komaj 50-letni Robert Devetta.V širši zamejski skupnosti je... primorski.eu več »

Zapisani v zgodovino za vse veke

 

Danes bomo skočili v 80. leta prejšnjega stoletja, točneje v leto 1983 in se tako poklonili enemu izmed pionirskih albumov trash metal in nasplošno heavy metal... primorski.eu več »

V dveh mesecih deset aretacij

 

Policisti so v zadnjih dveh mesecih skupno aretirali 10 ljudi. Sredi decembra so priprli 24-letnega romunskega državljana, ki je v Italijo pospremil nekaj... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo