ponedeljek, 27. marec 2023

Zdravniki koncesionarji so rešitev zdravstvenega sistema

V zadnjih tednih smo priča številnih kritik na zdravnike koncesionarje kot največje “privatnike” zdravstvenega sistema. Trenutna vlada in njihovi podporniki na ulicah, t.i. stavkajoči pacienti, so mnenja, da so ravno koncesionarski družinski zdravniki srž problema javnega zdravstva in uničevalci javnega zdravstvenega sistema.   Resnica je ravno nasprotna. Zdravniki koncesionarji d... spodnje podravje več »

Več iz medija

Kdo je športnik leta 2022?

V restavraciji Pan v občini Kidričevo je potekala gala prireditev, na kateri so podelili nagrade za športnika leta 2022. Dogodek, ki je potekal v sproščenem... spodnje podravje več »

Očistimo naše mesto 2023

 

OČISTIMO NAŠE MESTO 2023 Mestna občina Ptuj organizira čistilno akcijo, ki bo v soboto, 15. aprila 2023, s pričetkom ob 9. uri. Vabimo vas, da se aktivno... spodnje podravje več »

Vlada govori eno, dela drugo

 

Vlada v svojem programu navaja, da si bo prizadevala za pospešitev vzpostavitve regij v državi, kar bo omogočilo decentralizacijo razvoja. V imenu optimizacije... spodnje podravje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo