nedelja, 23. junij 2024

Mrtvaški ples / Temna in toksična plat človeka

V SNG Drama Ljubljana bo v sredo, 18. januarja ob 20.00 premiera absurdistične komedije Mrtvaški ple,s švedskega dramatika in pisatelja Augusta Strindberga v režiji Eduarda Milerja. Avtorica priredbe in dramaturginja uprizoritve Žanina Mirčevska je zapisala, da Mrtvaški ples problematizira temno in toksično plat človeka, ki jo imamo vsi. "V tej toksični plati je vir/geneza vseh človeških nesreč, c... mladina več »

Več iz medija

Podpora najranljivejšim

Ministrstvo za kulturo je v javno obravnavo poslalo predlog sprememb uredbe o samozaposlenih v kulturi, ki bi lahko pripomogle, da bi približno 3200... mladina več »

Komentar /  Kaj hočejo volivci?

 

Vtednu po evropskih volitvah smo bili priča vrsti nenavadnih odzivov. Kot je pripomnil eden izmed analitikov, bi človek ob opazovanju kandidatov dobil občutek,... mladina več »

Pod zelenim Pohorjem

 

Ob evropskih volitvah so državljani glasovali na štirih posvetovalnih referendumih, dva izmed njih pa sta se ukvarjala z zakonskim statusom konoplje v... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo