petek, 1. marec 2024

Dokler je Janša predsednik SDS, noben tak manever ne bo uspel

V koaliciji večjih napetosti pred koalicijskim vrhom ni zaznati, aktualno razmerje moči pa je zagotovilo, da bo koalicija ostala v dosedanji obliki, ocenjuje analitik Andraž Zorko. V pogovorih poslanca Anžeta Logarja z različnimi sogovorniki o platformi oz. "konvenciji za prihodnost" pa vidi predvsem poskus deradikalizacije SDS po letu porazov.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Plačilna lista državnega sveta

Državni svet je organ, iz katerega bi morali prihajati glasovi zagovornikov socialnih, gospodarskih, poklicnih in lokalnih interesov, ki naj bi pri sprejemanju... mladina več »

Kršitve v madžarski SKB

Banka SKB, ki je zadnja štiri leta v lasti madžarske bančne velikanke OTP, mora letos do konca aprila dokončno odpraviti kršitve, ki so jih v banki že pred... mladina več »

Splav je človekova pravica

 

Poljsko je predlani pretresla zgodba 37-letne Agnieszke iz Čenstohove. Bila je v prvem trimesečju nosečnosti z dvojčki, a je bila zaradi vse hujših bolečin v... mladina več »

Medvedi v kletkah

 

V Sloveniji je že od leta 2004 zasebnikom prepovedano zadrževanje iz narave odvzetih medvedov v kletkah. A še danes so tako zaprti vsaj štirje medvedi na vsaj... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo