nedelja, 19. maj 2024

30 let na begu / Aretirali najbolj iskanega mafijskega šefa

Italijanska policija je aretirala najbolj iskanega mafijca v državi, vodjo sicilijanske Cosa Nostre, Mattea Messino Denara, s čimer se je po 30 letih končal lov na najbolj iskanega človeka v Italiji. Kot so sporočili danes, so ga prijeli na zasebni kliniki v Palermu na Siciliji, kjer se je nameraval zdraviti, poročajo tuje tiskovne agencije.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Subverzivnost na delu

Štirideset dokumentarnih in igranih filmov, paneli, predavanja, promocije knjig, tri razstave, multimedijske prireditve in gostovanje številnih svetovnih... mladina več »

Moteča evropska podjetja

V evropskem parlamentu v boju proti Viktorju Orbánu nastajajo nenavadna zavezništva. Tokrat so v eno vključeni finski krščanski demokrat, španska socialistka,... mladina več »

Kult dolgoživosti

Iskanje večne mladosti je staro toliko kot sama civilizacija, a hrepenenje po dolgoživosti je v zadnjih letih – vzporedno z znanstvenim napredkom na področju... mladina več »

Presnete zastave

 

Nedavno tekmovanje izvajalcev zabavnoglasbenih skladb iz različnih evropskih držav Pesem Evrovizije je pričakovano spremljala razprava o vojni v Gazi in... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo