sobota, 1. april 2023

Brez celodnevnega posedanja v šoli

Na OŠ v Hrastniku in podružnici na Dolu so v ponedeljek, 9. januarja, ob dnevu šole obeležili spomin na narodnega heroja Rajka, po katerem šola nosi ime, in padec Pohorskega bataljona, od katerega mineva 80 let. Osrednja tema dneva šole je bila Šola v prihodnosti. Učenci so se uvodoma spomnili na narodnega heroja Rajka in savus več »

Več iz medija

Norice

Norice so virusna nalezljiva bolezen, ki jo povzroča Varicella Zoster virus. Ta virus spada v družino herpes virusov. Virus je zelo kužen – 90 % dovzetnih oseb... savus več »

Na današnji dan: Adolf Drolc

Zagorjan Adolf Drolc je pisal zgodovino slovenskega zdravstva. Po njegovem modelu, ki ga je zasnoval v Mariboru z okolico, so v Sloveniji uredili sistem... savus več »

Orleki v Planici

Danes so Orleki že ob štirih zjutraj nalagali opremo in se odpravili v Planico, kjer bodo po končanih tekmah dve uri zabavali občinstvo. V Planici bodo Orleki... savus več »

Na današnji dan: Tone Seliškar

 

Na današnji dan leta 1900 se je v Ljubljani rodil pisatelj Tone Seliškar. Pod vtisom rudarskega življenja, ki ga je spoznal kot učitelj v Trbovljah, je leta... savus več »

Homeopatija in seneni nahod

 

Težave s senenim nahodom se pojavijo spomladi, ko se začne sezona cvetenja rastlin. Zaradi preobčutljivosti na alergene v cvetnem prahu se razvije alergijska... savus več »

OZSČ na slavnostni akademiji

 

V torek, 28. marca, je v Mariboru potekala svečana akademija ob 70. obletnici SD Policist. Na povabilo Strelskega društva Policist sta se akademije udeležila... savus več »

Preklic prekuhavanja vode

 

Javno podjetje Komunala Trbovlje je izdalo obvestilo o preklicu ukrepa prekuhavanje pitne vode na celotnem območju javnega vodovoda Trbovlje. Od petka, 31.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo