sreda, 22. marec 2023

Šmartno pri Litiji: Zagorelo ob krušni peči

Včeraj dopoldne je zagorelo v Cerkovniku v občini Šmartno pri Litiji. Gasilci PGD Šmartno pri Litiji so pogasili požar ob krušni peči in do prihoda reševalcev NMP Litija nudili pomoč osebi, ki se je nadihala dima. V požaru je bila poškodovana tudi elektro omarica ob peči, zato je bil na kraj požara napoten tudi dežurni naše zasavje več »

Več iz medija

Rokomet: Šmartno proti Dolu

Ta petek nova tekma šmarskih rokometašev!   V 20. krogu 1.B moške rokometne lige se bosta pomerili dve zasavski ekipi – domačini RD Herz Šmartno z... naše zasavje več »

S štirikolesnikom v jarek

  Sinoči ob 19.29 je pri Ribčah voznik s štirikolesnikom zapeljal s cestišča v jarek in se lažje poškodoval. Na kraju dogodka so posredovali gasilci PGD... naše zasavje več »

Redarji v Hrastniku

 

Občinski redarji Medobčinskega inšpektorata in redarstva Zasavje bodo v okviru svojih pristojnosti v prihodnjem tednu – med ponedeljkom, 20. marcem in... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo