ponedeljek, 27. marec 2023

Novoletni brezpilotni letalniki

Nocoj je spet čas za verze. Tokrat malo bolj hudomušne. Pesnik Vlado Garantini je ob paketu aforizmov v verzih zapisal: »Spoštovani Savus, pošiljam vam take brezpilotne letalnike, usmerjene v namensko izbrane cilje, nič zlonamerne, poslane z dobrimi nameni. Pa srečno!« Izstop Če funkcije željene ne dobiš, pa stranko svojo zapustiš. Žogica  Marogica Imeli smo boben savus več »

Več iz medija

Končna zmaga Rogliča

V zadnji etapi je zmagal Remco Evenepoel, skupno na Dirki po Kataloniji pa Primož Roglič, ki je osvojil to enotedensko dirko kot prvi Slovenec. V zadnji etapi... savus več »

TRajBimo skupaj

V prihajajočih mesecih bo zaključena naložba v kolesarske poti v Trbovljah, ki bo pomenila veliko spremembo za uporabnike koles, saj bodo le–ti varneje... savus več »

Sledi korakov – Nikolaj Beer

Nikolaj Beer se je rodil v Križevcih. Že dolga desetletja živi na Izlakah. Je eden najbolj prepoznavnih slovenskih slikarjev, ki se je svoj čas veliko družil s... savus več »

Urša Haberl izgubila z Izraelko

 

Od 22. do 26. marca v Guadalajari poteka Evropsko prvenstvo za člane in članice v karateju in para-karateju. V Španiji nastopa 547 tekmovalk in tekmovalcev iz... savus več »

Roglič spet odličen

 

»Prvič ta teden sem se v klanec peljal samozavestno. Nekako sem našel prave prestave. Res sem zadovoljen, kako se je etapa razpletla. Vzpon je bil nekoliko... savus več »

Čistilne akcije

 

S prebujanjem pomladi se tudi letos začenjajo tradicionalne akcije čiščenja naše okolice. V občini Zagorje ob Savi se bodo pričele čistilne akcije. Nekaj... savus več »

Mame

 

»Spoštovani Savus, pošiljam vam v objavo pesem, ki bi bila primerna za materinski dan,« je zapisal pesnik Vlado Garantini. Seveda je primerna za današnji dan.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo