nedelja, 19. maj 2024

Odprte prijave za Hrastnik Trail 2023

Tretja izvedba gorskega teka za tekače, rekreativce in družine Hrastnik Trail se bo odvila v soboto, 22. aprila 2023, na eni izmed idiličnih zasavskih lokacij – na sončni planini Kal. Informacije o dogodku lahko spremljate na spletni strani hrastnik-trail.si in  Facebook profilu. Zgodnje prijave so že odprte. Prijavite se lahko prek spletnega obrazca. Savus Foto: savus več »

Več iz medija

Na današnji dan: Alojz Dular

Alojz Dular je preživel otroška leta v skromnih razmerah v Zagorju, mladost pa v Trbovljah. Med obema svetovnima vojnama je delal v trboveljski cementarni in... savus več »

Tudi Lolek in Bolek

Prijave za letošnji poletni Jamatlon lepo kapljajo. Doslej se je že 88 udeleženk in udeležencev odločilo 15. junij preživeti v rudniku. In se imeti fino in... savus več »

Nova defibrilatorja

Družba InterCal Slovenija je na dveh lokacijah v spodnjem delu Zagorja postavila dva defibrilatorja. Prvi se nahaja ob vstopu k upravni stavbi podjetja na... savus več »

Dan družin na Kipah

 

Turistično društvo Trbovlje bo v nedeljo, 19. maja, v Športnem parku Kipe v Trbovljah pripravilo prireditev 3. dan družin. Med 9. in 12.30 uro bodo s... savus več »

Obnova Partizana

 

Občina Trbovlje je pričela z obnovo igrišča Partizan. V sklopu obnove bodo igrišče na novo preplastili in zarisali talne označbe. Dela bodo končana predvidoma... savus več »

Satori: nova skladba Walking

 

Z glasbo v ušesih skozi sivo mesto! Nadžanrska skupina Satori, ki jo je ustanovil zasavski glasbenik Jure Tori, je predstavila svojo tretjo skladbo Walking.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo