sobota, 1. april 2023

Odprte prijave za Hrastnik Trail 2023

Tretja izvedba gorskega teka za tekače, rekreativce in družine Hrastnik Trail se bo odvila v soboto, 22. aprila 2023, na eni izmed idiličnih zasavskih lokacij – na sončni planini Kal. Informacije o dogodku lahko spremljate na spletni strani hrastnik-trail.si in  Facebook profilu. Zgodnje prijave so že odprte. Prijavite se lahko prek spletnega obrazca. Savus Foto: savus več »

Več iz medija

Norice

Norice so virusna nalezljiva bolezen, ki jo povzroča Varicella Zoster virus. Ta virus spada v družino herpes virusov. Virus je zelo kužen – 90 % dovzetnih oseb... savus več »

Na današnji dan: Adolf Drolc

Zagorjan Adolf Drolc je pisal zgodovino slovenskega zdravstva. Po njegovem modelu, ki ga je zasnoval v Mariboru z okolico, so v Sloveniji uredili sistem... savus več »

Orleki v Planici

Danes so Orleki že ob štirih zjutraj nalagali opremo in se odpravili v Planico, kjer bodo po končanih tekmah dve uri zabavali občinstvo. V Planici bodo Orleki... savus več »

Na današnji dan: Tone Seliškar

 

Na današnji dan leta 1900 se je v Ljubljani rodil pisatelj Tone Seliškar. Pod vtisom rudarskega življenja, ki ga je spoznal kot učitelj v Trbovljah, je leta... savus več »

Homeopatija in seneni nahod

 

Težave s senenim nahodom se pojavijo spomladi, ko se začne sezona cvetenja rastlin. Zaradi preobčutljivosti na alergene v cvetnem prahu se razvije alergijska... savus več »

OZSČ na slavnostni akademiji

 

V torek, 28. marca, je v Mariboru potekala svečana akademija ob 70. obletnici SD Policist. Na povabilo Strelskega društva Policist sta se akademije udeležila... savus več »

Preklic prekuhavanja vode

 

Javno podjetje Komunala Trbovlje je izdalo obvestilo o preklicu ukrepa prekuhavanje pitne vode na celotnem območju javnega vodovoda Trbovlje. Od petka, 31.... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo