nedelja, 14. april 2024

Cenejše ogrevanje v Trbovljah

Variabilni del cene toplote za gospodinjske odjemalce v Trbovljah se je z novembrom zaradi vladnih ukrepov in optimizacije poslovanja znižal na 185,07254 EUR/MWh brez DDV. V novembru se je variabilni del cene toplote za gospodinjske odjemalce zaradi vladnih ukrepov in optimizacije poslovanja Komunale Trbovlje iz 201,71426 EUR/MWh brez DDV znižal na 185,07254 EUR/MWh brez DDV, savus več »

Več iz medija

Glog

Glog je grm ali manjše drevo s trni. Rod Crategus obsega več vrst. Drogo predstavljajo posušene vejice s cvetovi enovratnega gloga, navadnega gloga, njunih... savus več »

Haberl, Kauzer in kegljači

V petek, 12. aprila, je Športna zveza Hrastnik pripravila prireditev Večer športa. Na njej so podelili priznanja za športne uspehe v letu 2023, Bloudkove... savus več »

Na današnji dan: Anton Bantan

Pomen Antona Bantana morda še najbolj iskrivo opisuje naslov Maurerjevega članka v Kmečkem glasu četrt stoletja po njegovi smrti, ki je prispevku v njegov... savus več »

V Škofji Riži ukradli avto

 

Zasavski policisti so pretekli teden obravnavali štiri prometne nesreče, dvakrat so posredovali kršenja javnega reda in miru. Raziskovali so še tatvino... savus več »

Na današnji dan: Karel Gorjup

 

Trboveljčan Karel Gorjup se je poklicno ukvarjal s strojništvom, bil pa je eden najbolj prepoznavnih trboveljskih kulturnikov. Dolga leta je delal v kulturnem... savus več »

Nazaj je punca s šohta

 

Po več desetletjih je punca s šohta spet tu. Prenovljena, z novo frizuro, make upom, novimi čeveljci in poletno oblekco, skratka ne več v punčkasti podobi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo