sreda, 22. marec 2023

Že 41. novoletni pohod na Kum

Planinsko društvo Kum Trbovlje bo po dveh sušnih letih spet pripravilo novoletni pohod na Kum. Na Kum se bodo pohodniki odpravili na 41. novoletni pohod 2. januarja 2023. Pohod bo potekal po ustaljenih pravilih s startnim mestom v Trbovljah pri odcepu z zasavke na Kum. »Naši planinci vas bodo z veseljem pričakovali tudi v Hrastniku savus več »

Več iz medija

Zapora Partizanske ceste

Občina Trbovlje v imenu izvajalca del obvešča, da bo zaradi sanacije zidu ob objektu na Partizanski cesti od četrtka, 23. marca, do srede, 12. aprila, veljala... savus več »

Guna prvi, Korinšek druga

Na zunanji umetni plezalni steni v centru Domžal so se 4. marca 2023 orodni plezalci in plezalke pomerili na državnem prvenstvu v lednem plezanju. Poleg... savus več »

Razstava o Drnovšku

 

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču, ob glavni cesti med krožiščem in Sparom, v torek, 21. marca, na ogled postavila novo ulično razstavo fotografij.... savus več »

Na današnji dan: Marko Orožen

 

Leta 1940 na današnji dan se je v Turju rodil Marko Orožen, družbeno-politični delavec in iniciator različnih pomembnih društvenih dejavnosti v občini... savus več »

Bodite tam zanje (II)

 

V času vpisa otrok v srednje šole in fakultete moramo biti pozorni na našo odraščajočo mladino. Da smo tam, za njih. To je čas, ko se marsikateremu otroku... savus več »

Urša Haberl na EP v Španiji

 

Od 22. do 26. marca bo v Guadalajari v Španiji potekalo Evropsko prvenstvo za člane in članice v karateju in para-karateju. Na reprezentančnem seznamu je tudi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo