sreda, 28. februar 2024

Potres blizu Trbovelj

Potresni sunek v bližini Trbovelj Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so v sredo, 28. decembra, ob 1.50 uri zabeležili šibek potresni sunek magnitude 1,3. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa 43 kilometrov vzhodno od Ljubljane v bližini Trbovelj. Intenziteta potresa v širšem nadžariščnem območju ni presegla IV. stopnje po evropski potresni lestvici, potres pa savus več »

Več iz medija

Kameratski kino abonma

Danes se v Hrastniku pričenja Kameratski kino abonma, ki bo enkrat mesečno prinesel zanimivo kino predstavo in bo potekal do junija. Gledalci bodo skozi... savus več »

Zimske počitnice v DPM

Člani in prostovoljci Društva prijateljev mladine Trbovlje so v času zimskih počitnic organizirali zanimive in poučne aktivnosti, ki se jih je udeležilo... savus več »

Na današnji dan: Bruno Brun

Leta 1978 je 27. februarja umrl Bruno Brun, izjemen koncertni klarinetist, glasbeni pedagog, skladatelj, pisec učbenikov za klarinet in urednik glasbenih... savus več »

Raztreseni odpadki

 

V sredo, 21. februarja 2024, so na občini Trbovlje prejeli obvestilo in fotografije o raztresenih odpadkih po nekaterih delih mesta. Razlog? Vetrovno vreme.... savus več »

Perkmandeljc na Planet TV

 

Perkmandeljc je gostoval v jutranji oddaji na Planet TV v ponedeljek, 26. februarja. Voditelja Suzana Kozel in Igor Krmelj sta ga kar dobro krotila. No ja,... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo