sreda, 22. marec 2023

Industrijska dediščina Trbovelj

Na Geografskem inštitutu Antona Melika, ZRC SAZU, v okviru bilateralnega slovensko-švicarskega projekta raziskujemo preobrazbo malih industrijskih mest. Pri preobrazbi nas še posebej zanima vloga industrijske dediščine. Na podlagi dosedanjih rezultatov raziskave, ki smo jo opravili v Trbovljah, smo ugotovili, da so predstave posameznikov o tem, kakšno vlogo naj ima industrijska zapuščina v prihodn... savus več »

Več iz medija

Zapora Partizanske ceste

Občina Trbovlje v imenu izvajalca del obvešča, da bo zaradi sanacije zidu ob objektu na Partizanski cesti od četrtka, 23. marca, do srede, 12. aprila, veljala... savus več »

Guna prvi, Korinšek druga

Na zunanji umetni plezalni steni v centru Domžal so se 4. marca 2023 orodni plezalci in plezalke pomerili na državnem prvenstvu v lednem plezanju. Poleg... savus več »

Razstava o Drnovšku

 

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču, ob glavni cesti med krožiščem in Sparom, v torek, 21. marca, na ogled postavila novo ulično razstavo fotografij.... savus več »

Na današnji dan: Marko Orožen

 

Leta 1940 na današnji dan se je v Turju rodil Marko Orožen, družbeno-politični delavec in iniciator različnih pomembnih društvenih dejavnosti v občini... savus več »

Bodite tam zanje (II)

 

V času vpisa otrok v srednje šole in fakultete moramo biti pozorni na našo odraščajočo mladino. Da smo tam, za njih. To je čas, ko se marsikateremu otroku... savus več »

Urša Haberl na EP v Španiji

 

Od 22. do 26. marca bo v Guadalajari v Španiji potekalo Evropsko prvenstvo za člane in članice v karateju in para-karateju. Na reprezentančnem seznamu je tudi... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo