četrtek, 18. april 2024

Povorka rudarjev

Ko se spominjamo ob koncu leta dogodkov iz letošnjega leta, članom zagorskega društva RMED Srečno Zagorje prav gotovo v spomin pride zadnja prireditev ob prazniku sv. Barbare. Poslali so nam zapis o prireditvi, ki ga z veseljem objavljamo. Ob tej priložnosti se je spet vila povorka uniformiranih rudarjev po Zagorju. Prireditev v počastitev praznika rudarjev savus več »

Več iz medija

PIKO na STPŠ Trbovlje

V torek, 16. aprila 2024, so na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje pripravili državno tekmovanje iz risanja projekcij in kotiranja – PIKO 2024.... savus več »

Trboveljčanom kar 16 medalj

 

V soboto, 13. aprila, je Karate zveza Slovenije v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klubom Seki organizirala prvo pokalno tekmo KZS. Trboveljski... savus več »

Na današnji dan: Mihael Gunzek

 

Profesor Mihael Gunzek je legendarna osebnost na področju glasbe, še posebej slovenskega godbeništva. V godbene vrste je stopil daljnega leta 1932 v rodnem... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo