sobota, 18. maj 2024

Piščančji file z zelenjavo v smetanovi omaki

Tokratni recept je sestavljen iz mesno-zelenjavnih živil. Jed lahko ponudite samostojno ali pa jo dopolnite s prilogo (krompir, riž, kuskus …). Jed sem pripravila iz kombinacije piščančjega fileja, brstičnega ohrovta, svežih rjavih šampinjonov in korenčka. Okus vseh teh sestavin sem povezala z omako iz smetane, ki sem ji okus izostrila s sveže mleto mešanico poprov. kuloar.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo