četrtek, 28. september 2023

Veliko dežja, taljenje snega in visoke vode

Ponekod v Sloveniji je padlo veliko dežja, s tem pa nekatere reke naraščajo, prav tako zaradi višjih temperatur se sneg v višjih legah tali. Številni potoki so postali hudourniški, naraščajo reke. Nekatere še poplavljajo. In primerjava s temperaturami ob 23. uri: na Miklavžu na Gorjancih je bilo ob 23. uri 9 stopinj, v Novem mestu dolenjska news več »

Več iz medija

Umrl je Robert Erjavec

Globoko pretreseni in žalostni vam sporočamo, da je umrl naš urednik, novinar in velik prijatelj Robi Erjavec. Star je bil 52 let. Robi, pogrešali te... dolenjska news več »

Usodna prometna nesreča

Ob 10.25 uri so bili policisti PU Nm obveščeni o prometni nesreči na cesti na območju Bohorja (Senovo). Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov... dolenjska news več »

Pri vremenu brez sprememb

Ponoči bo jasno, predvsem v prvi polovici noči bodo razmere za opazovanje nebesnih teles zaradi odsotnosti Lune zelo ugodne. Do jutra bo po nekaterih nižinah... dolenjska news več »

Pogrešajo Jano

 

Policiste PU Nm so danes svojci obvestili, da od včeraj pogrešajo 26-letno Jano Ekar iz naselja Puščava v občini Mokronog Trebelno. 7. 9. okoli 13. ure se je... dolenjska news več »

Trojna etapna zmaga Jumbo Visme

 

Na španski kolesarski dirki Vuelta se je končala izredno zanimiva 13. etapa, ki so jo dobili kolesarji Jumbo Visme. Najhitrejši je bil Vingegaard, drugi je bil... dolenjska news več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo