petek, 27. januar 2023

Ste kje videli pogrešano 15-letnico Zojo?

S Policijske postaje Litija so bili policisti obveščeni, da svojci pogrešajo 15-letno Zojo Cencelj iz Vač.   Obstaja možnost, da se nahaja na območju centra mesta Ljubljana. Ker  z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bila najdena, policisti naprošajo javnost za informacije. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, naprošamo, da podatke sporočijo na najbližjo gorenjski utrip več »

Več iz medija

KRVODAJALSKA AKCIJA

Vljudno vabljeni na krvodajalsko akcijo, ki bo v ponedeljek, 30. januarja 2023 od 7.00 do 13.00 v Gostilni Pr Bizjak, Zg. Bela 20/a.   Krvodajalske akcije... gorenjski utrip več »

OBVESTILO: Popolna zapora mostu

 

Občina Kranj nas je obvestila o popolni zapori mostu čez Savo! Popolno zaporo lahko pričakujete od 31. januarja 2023. Obvestilo objavljamo v celoti. Spletno... gorenjski utrip več »

Pomagajmo mladi družini v stiski

 

Pomagajmo mladi družini v stiski!   Na Občino Naklo se je obrnila pet članska družina z dvema šoloobveznima otrokoma, ki obiskujeta našo Osnovno šolo... gorenjski utrip več »

Zimski prometni režim na Pokljuki

 

Pokljuka je v zimski sezoni priljubljen cilj za izvajanje različnih rekreacijskih dejavnosti. Planota se nahaja v zavarovanem območju Triglavskega narodnega... gorenjski utrip več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo