petek, 27. januar 2023

Sveti Miklavž v Črnem Vrhu

?Resnično upam, da letošnje leto ne bo več zaznamovano s tistim čudnim virusom, da bom lahko po dveh letih končno spet normalno obdaril otroke, z njimi poklepetal, jih objel, se z njimi fotografiral…'Ja! Letos se niso uresničile le otroške želje, ampak tudi velika Miklavževa želja! Po dveh letih se je ... polhov gradec več »

Več iz medija

Izlet v neznano

V DU Dobrova se je 13. decembra 52 članov podalo na pohod v neznano. Pot nas je vodila proti morju v Sečovlje. Podali smo se do državne meje. Pot nas je vodila... polhov gradec več »

Novoletno srečanje na Vrhah

 

Za tokratni tradicionalni pohod na Vrhe, smo se odločili, da bo to kar novoletno srečanje pohodnikov, kot tudi vseh ostalih mladih po srcu. Da bi se srečanja... polhov gradec več »

Dragi prijatelji Gradišča!

 

Dvojčno leto 2022 se je izteklo. Naše Gradišče je lansko leto pridobilo čudoviti stolpič s cevnimi zvonci, na katere je mogoče po vrvi zaigrati s kembljem,... polhov gradec več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo