petek, 27. januar 2023

Omejitev obiskov v Splošni bolnišnici Jesenice

Povečano število okužb onemogoča obiske na oddelkih Splošne bolnišnice Jesenice.   Bolnišnica obvešča, da zaradi povečanja števila okužb, obiski na internih oddelkih začasno niso dovoljeni. Na ostalih oddelkih bolnišnice še vedno velja, da so obiski dovoljeni, vendar so omejeni na eno zdravo osebo maksimalno 15 minut. V vseh prostorih bolnišnice, za vse zaposlene in obiskovalce, gorenjski utrip več »

Več iz medija

KRVODAJALSKA AKCIJA

Vljudno vabljeni na krvodajalsko akcijo, ki bo v ponedeljek, 30. januarja 2023 od 7.00 do 13.00 v Gostilni Pr Bizjak, Zg. Bela 20/a.   Krvodajalske akcije... gorenjski utrip več »

OBVESTILO: Popolna zapora mostu

 

Občina Kranj nas je obvestila o popolni zapori mostu čez Savo! Popolno zaporo lahko pričakujete od 31. januarja 2023. Obvestilo objavljamo v celoti. Spletno... gorenjski utrip več »

Pomagajmo mladi družini v stiski

 

Pomagajmo mladi družini v stiski!   Na Občino Naklo se je obrnila pet članska družina z dvema šoloobveznima otrokoma, ki obiskujeta našo Osnovno šolo... gorenjski utrip več »

Zimski prometni režim na Pokljuki

 

Pokljuka je v zimski sezoni priljubljen cilj za izvajanje različnih rekreacijskih dejavnosti. Planota se nahaja v zavarovanem območju Triglavskega narodnega... gorenjski utrip več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo