petek, 17. maj 2024

Coq au Vin na hitro

Coq au vin ali po naše petelin v vinski omaki je francoska klasika. Pripravili jo bomo v le pol ure, namesto nekaj ur, kot to počnejo Francozi. Na koncu je rezultat praktično enak. Namesto petelina lahko uporabimo piščančji file ali piščančja prsa brez kože in s tem se izognemo tudi odvečni maščobi.  recepti.si več »

Več iz medija

Namaz iz češnjevih paradižnikov

 

V pečici počasi pečeni češnjevi paradižniki z dodatkom začimb, se bodo spremenili v neverjetno okusen namaz, ki najbolj tekne na popečenem kruhu. Privoščite si... recepti.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo