torek, 7. februar 2023

Drevesa na cestah

V nedeljo, 4. decembra, ob 7.58 se je v naselju Lontovž v občini Trbovlje podrlo drevo čez vozišče. Gasilci PGD Dobovec so s tehničnim posegom razžagali in odstranili drevo. Ob 10.52 se je v naselju Turje v občini Hrastnik podrlo drevo čez vozišče. Gasilci PGD Turje so s tehničnim posegom razžagali in odstranili drevo. Ob savus več »

Več iz medija

Stotka

Cela stotnija punc vseh starosti in iz vseh koncev Slovenije se je že odločilo, da bodo dan žena letos praznovale po svoje. S pohodom ali tekom po rudniških... savus več »

Tokrat brez uspeha na EP

Od petka do nedelje, 3. do 5. februarja, je v Larnaki na Cipru potekalo Evropsko prvenstvo za kadete, mladince in mlajše člane. Pomerilo se je 1137 tekmovalk... savus več »

Širimo VIP Zasavje: nogomet

 

Pred vami je osmi del oddaje Širimo Vip Zasavje. Prek oddaj želimo približati delovanje, življenje in aktivnosti zasavskega Varstveno delovnega centra (VDC)... savus več »

Dodatni programi v ZD Trbovlje

 

V letu 2022 so v Zdravstvenem domu Trbovlje povečali program zobozdravstva za odrasle iz 4,3 na 5 teamov, pridobili so dodaten program Razvojne ambulante s... savus več »

Prikolica na avto

 

Zasavski policisti so imeli ta vikend kar nekaj dela. Obravnavali so šerst prometnih nesreč, se trikrat ukvarjali s konopljo, opravili postopek z dvema... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo