petek, 27. januar 2023

Golob / Čas je, da po 30 letih spravimo zdravstvo na nivo, ki si ga Slovenci z...

Predsednik vlade Robert Golob je znova zatrdil, da minister za zdravje Danijel Bešič Loredan še vedno uživa njegovo podporo. Se je pa z njim pogovoril glede očitkov Fidesa o grožnjah ministra vodji pogajalske skupine Fidesa. Kot je dejal Golob, so pri ministru v enem od pogovorov z zdravniki "prevladala čustva", kar pa naj se ne bi ponovilo.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Hvala za vse ribe

V digitalni obliki je na spletni strani Zagovornikov okolja izšel Štoparski vodnik po varstvu okolja, ki javnost na preprost način seznanja z njenimi pravicami... mladina več »

Se vračajo študentske menze? 

Na začetku leta se je zvišala subvencija za študentsko prehrano, a hkrati se je zvišala tudi najvišja mogoča vrednost obroka, in sicer na devet evrov. Po... mladina več »

Spet vetrnice

 

V Sloveniji imamo le dve veliki vetrni elektrarni, zadnje mesece pa se množijo vloge investitorjev za nove, bilo naj bi jih več kot deset, že odprta sta... mladina več »

Somrak bogov

 

Elonu Musku so v komaj petih letih uspeli podvigi, kakršnih drugi podjetniki ne nanizajo v celotni karieri. Pred petimi leti je predstavil prvi električni... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo