petek, 27. januar 2023

Fauci / Glede teorije, da je virus morda nastal v kitajskem laboratoriju, sem ...

Zdravstveni svetovalec ameriškega predsednika Anthony Fauci je v nedeljo dejal, da ne zavrača teorije o tem, da je koronavirus oziroma covid-19 nastal v kitajskem laboratoriju niti drugih teorij, čeprav skupina uglednih virologov zagotavlja, da je virus preskočil z živali na človeka.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Hvala za vse ribe

V digitalni obliki je na spletni strani Zagovornikov okolja izšel Štoparski vodnik po varstvu okolja, ki javnost na preprost način seznanja z njenimi pravicami... mladina več »

Se vračajo študentske menze? 

Na začetku leta se je zvišala subvencija za študentsko prehrano, a hkrati se je zvišala tudi najvišja mogoča vrednost obroka, in sicer na devet evrov. Po... mladina več »

Spet vetrnice

 

V Sloveniji imamo le dve veliki vetrni elektrarni, zadnje mesece pa se množijo vloge investitorjev za nove, bilo naj bi jih več kot deset, že odprta sta... mladina več »

Somrak bogov

 

Elonu Musku so v komaj petih letih uspeli podvigi, kakršnih drugi podjetniki ne nanizajo v celotni karieri. Pred petimi leti je predstavil prvi električni... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo