torek, 7. februar 2023

Jože Sevljak 80-letnik

Jože Sevljak je 19. novembra je Jože Sevljak napolnil častitljivih 80 let. Knjižnica Litija je jubilanta 22. novembra počastila s posebno prireditvijo. Sevljak je močno povezan tudi z ožjim Zasavjem. Jože Sevljak se je rodil na Klancu nad Vačami, osnovno šolo je obiskoval na Vačah, nižjo gimnazijo v Litiji, po učiteljišču in pedagoški akademiji je savus več »

Več iz medija

Stotka

Cela stotnija punc vseh starosti in iz vseh koncev Slovenije se je že odločilo, da bodo dan žena letos praznovale po svoje. S pohodom ali tekom po rudniških... savus več »

Tokrat brez uspeha na EP

Od petka do nedelje, 3. do 5. februarja, je v Larnaki na Cipru potekalo Evropsko prvenstvo za kadete, mladince in mlajše člane. Pomerilo se je 1137 tekmovalk... savus več »

Širimo VIP Zasavje: nogomet

 

Pred vami je osmi del oddaje Širimo Vip Zasavje. Prek oddaj želimo približati delovanje, življenje in aktivnosti zasavskega Varstveno delovnega centra (VDC)... savus več »

Dodatni programi v ZD Trbovlje

 

V letu 2022 so v Zdravstvenem domu Trbovlje povečali program zobozdravstva za odrasle iz 4,3 na 5 teamov, pridobili so dodaten program Razvojne ambulante s... savus več »

Prikolica na avto

 

Zasavski policisti so imeli ta vikend kar nekaj dela. Obravnavali so šerst prometnih nesreč, se trikrat ukvarjali s konopljo, opravili postopek z dvema... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo