nedelja, 25. maj 2025

Razvoj novih živilskih izdelkov z aktivnim vključevanjem potrošnikov

Praline s paradižnikovo marmelado, čokoladne kapljice z dodanim magnezijem za športnike, bela čokolada v kombinaciji s korenčkom, pomarančo ter začimbami “pumpkin spice” je le nekaj kreativnih idej, ki so jih na ustvarjalnih delavnicah v okviru projekta »EIT Food RIS Consumer Engagement Labs« zasnovali udeleženci.  Projekt EIT Food RIS Consumer Engagement Labs, ki letos poteka že … domžalec več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo