torek, 26. avgust 2025

Brušenje nožev – kdaj, kako in zakaj?

Noži so nepogrešljivi kuhinjski pripomočki, zato je ključnega pomena, da so dovolj ostri. S tem si ne olajšamo samo rezanja, ampak preprečimo tudi marsikatero nepotrebno poškodbo. Zato takoj, ko ugotovite, da nož ni oster, poskrbite za njegovo brušenje. Preberi članek: Brušenje nožev – kdaj, kako in zakaj? na portalu Koroške Novice. koroške novice več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo