Pisalo se je leto 1992, ko je pekarna Pain D'Avignon prvič zakurila svojo peč. S poskusi in napakami jim je uspelo narediti kruh, po katerem so začeli posegati najboljše restavracije in renomirani hoteli. slovenske novice več »
Več iz medija
Spletke na britanskem dvoru: Kate sodelovala pri načrtu, kako ločiti Meghan in...
Pippa Midleton je ni hotela na poročnem obredu, saj se je bala, da bo ukradla vso pozornost. slovenske novice več »
S tomosi do Aten in nazaj: mopedisti prevozili 4004 kilometre skozi 10...
Člani Društva starodobnih vozil Iskreni mopedisti preživeli pravo tomosijado. slovenske novice več »
Incident na Evroviziji, poglejte, kako je reagiralo občinstvo med nastopom...
Že med generalko izraelske predstavnice Yuval Rafael je prišlo do škandala. slovenske novice več »
Rekordno cvetenje alg spremenilo rajske plaže v smrdečo nočno...
Rekordno cvetenje sargaške alge ogroža turizem. Prizadeti karibska regija, Mehiški zaliv in Florida. slovenske novice več »
Zadnji krog ali zadnji udarec? Olimpija danes lovi naslov, Maribor...
Olimpija v 35. krogu 1. SNL lovi šampionsko zmago. Radomljani v tej sezoni zeleno-belim še niso zabili gola. slovenske novice več »
Trump izbral zdravnico, ki bi legalizirala nore gobe
Kandidatka za ameriški Nijz naklonjena psilocibinu, učinkovini norih gob. Zvezni državi Oregon in Kolorado sta že legalizirali psihedelično terapijo. slovenske novice več »
Limone, mehurčki in Maja Keuc: glamurozen začetek poletja v družbi znanih...
V ljubljanskem parku Tivoli se je zbralo staro in mlado, predvsem pa so tja prišli vsi z istim namenom. slovenske novice več »
Torta Kokolina: smešno preprosta sladica brez peke, v kateri kraljujejo kokos in...
Čeprav je Kokolina tako preprosta za pripravo, da se je lahko lotijo tudi začetniki, prav vedno vzbudi navdušenje, ki bi ga sicer pripisali največjim... slovenske novice več »