petek, 24. marec 2023

Solidarnost z delavkami in delavci TUŠ-a

**Sindikat ZASUK solidaren z delavkami in delavci TUŠa!**Delavci Sindikata ZASUK vemo, kako je, če si podplačan, slabo nagrajen in prekomerno zgaran za pičlo plačilo. Izkoriščanje je izkoriščanje, pa naj bo orodje, s katerim delaš kramp ali pero! Pridružujemo se opozorilnemu protestu naših prijateljev iz sindikata trgovina in skladišče TUŠ, ki se danes, v petek 28. oktobra bore za zagotovitev člov... enaa.com več »

Več iz medija

EKONOMIJA POZORNOSTI

KAKO SO VAM UKRADLI POZORNOSTDružbeni mediji in številni drugi vidiki sodobnega življenja uničujejo našo sposobnost koncentracije. Um si moramo povrniti,... enaa.com več »

UMETNOST JE DELO

DOGODEK KREATIVNEGA RAZREDANA PREŠERNOVEM TRGU SMO ZA PRAZNIK KULTURE 8. FEBRUAR 2023 RAZVILI TRANSPARENTUMETNOST JE DELONa ljubljanskem Prešernovem trgu, kjer... enaa.com več »

ZASUK POSTAL LEGITIMEN

 

Ta zapis je namenjen vsem samozaposlenim v kulturno ustvarjalnem sektorju in njihovim prijateljemDragi kolegice in kolegi iz kulturno ustvarjalnega sektorja!... enaa.com več »

FILANTROKAPITALIZEM

 

Filantrokapitalizem je danes postal osrednji del kapitalistične kulture. Kapitalist sam pa je evolviral v prijaznega možakarja, prvega soseda,sočutnega... enaa.com več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo