petek, 27. januar 2023

V Trbovljah potrebno prekuhavati vodo

Komunala Trbovlje stanovalce naselij Novi dom, Dom in vrt, Kešetovo, Sallaumines in Mestni trg obvešča, da je prišlo do okvare na cevovodu in zato do povišane motnosti pitne vode. Pred uporabo naj voda nekaj časa teče iz pipe, da se zbistri, v prehrambne namene pa jo je potrebno prekuhati. Ukrep prekuhavanja (priporoča se, da naj naše zasavje več »

Več iz medija

Policija poziva javnost

Bežigrajski policisti so v torek odvzeli prostost 39-letniku, ki so ga skupaj z neznancem, ki je s kraja uspel zbežati, zalotili pri vlomu v vozilo. Z... naše zasavje več »

Kje vas bodo lovili radarji?

Redarska služba Skupne občinske uprave Občina Litija in Občina Šmartno pri Litiji bosta v tem tednu izvajali meritve hitrosti v svojih občinah. Danes bodo na... naše zasavje več »

S TELOVADBO DO NOVIH PRIJATELJEV

 

Mnogi starostniki se zavedajo, kako pomembna je vsakodnevno gibanje, da ostanejo čili in pri močeh. Pa vendar jutranja vadba, ki jo širom Slovenije izvaja... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo