petek, 27. januar 2023

Zoran Poznič – kandidat za župana Občine Trbovlje

Zoran Poznič. Vsestranski umetniški ustvarjalec, menedžer, inovator, Trboveljčan, lokalpatriot, kumerat. In kandidat za župana Občine Trbovlje. Širši Sloveniji je poznan kot nekdanji minister za kulturo, Trboveljčanom pa tudi kot avtor Prometeja. Izkušnje, znanje in spoštovanje do lokalnega okolja in njegove izjemne zgodovine ter jasna vizija prihodnosti in usmerjenost na sodelovanje s skupnostno ... savus več »

Več iz medija

Na današnji dan: Ana Dimnik

Na današnji dan leta 1921 se je poslovila Ana Dimnik, ki so jo klicali “slovenska mati” zaradi narodno buditeljske vloge in njene pomoči različnim... savus več »

Avto ga je stisnil

Zasavski policisti so imeli ta teden največ dela s tatvinami avtomobilskih delov. Posredovali so tudi zaradi šestih prometnih nesreč, trikrat tudi zaradi... savus več »

Dober skok v novo leto

Zasavski poštarji raznašajo časopis Savus v 17.500 nabiralnikov v vseh zasavskih mestih in naseljih. Na straneh zasavskega časopisa bodo bralci našli tokrat... savus več »

Visoke cene ogrevanja

V četrtek, 26. januarja, so na Občini Hrastnik pripravili novinarsko konferenco o dvigu cen daljinskega ogrevanja v Hrastniku. O problematiki so spregovorili... savus več »

Na današnji dan: Ivan Skvarča

 

Ivan Skvarča, ki je mladost preživel v Zagorju ob Savi, si je nadel ilegalno oz. partizansko ime Modras. Očitno mu je bilo ime pisano na kožo, saj je bil... savus več »

Slovenska deinstitucionalizacija

 

Skupnost varstveno delovnih centrov Slovenije je v sredo, 25. januarja, organizirala okroglo mizo o realni in vključujoči deinstitucionalizaciji v Sloveniji.... savus več »

Dvesto evrov za ogrevanje

 

Občinski svetniki občine Trbovlje so v sredo, 25. januarja na seji občinskega sveta potrdili posodobljen Pravilnik o pomoči pri plačilu daljinskega ogrevanja,... savus več »

Katarina zlata

 

Leto 2022 se je izteklo, pričelo se je novo. Prav je, da se še kdaj ozremo na leto, ki je za nami. Tokrat smo pripravili tekaški pregled zasavskih tekaških V... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo