petek, 27. januar 2023

ZD Litija z novostmi na področju zobne oskrbe

Prejšnji petek je bil za občanke in občane Litije ter Šmartnega pomemben dan, saj so v njihovem Zdravstvenem domu slavnostno otvorili obnovljene zobozdravstvene prostore. Poleg novega najmodernejšega rentgenskega aparata so pridobili tudi aparat za snemanje zobnih ortopanov. Projekt je vodila radiološka inženirka Milena Pavlin. Vir fotografije: FB stran Boris Doblekar Otvoritve se je udeležil tudi... naše zasavje več »

Več iz medija

Policija poziva javnost

Bežigrajski policisti so v torek odvzeli prostost 39-letniku, ki so ga skupaj z neznancem, ki je s kraja uspel zbežati, zalotili pri vlomu v vozilo. Z... naše zasavje več »

Kje vas bodo lovili radarji?

Redarska služba Skupne občinske uprave Občina Litija in Občina Šmartno pri Litiji bosta v tem tednu izvajali meritve hitrosti v svojih občinah. Danes bodo na... naše zasavje več »

S TELOVADBO DO NOVIH PRIJATELJEV

 

Mnogi starostniki se zavedajo, kako pomembna je vsakodnevno gibanje, da ostanejo čili in pri močeh. Pa vendar jutranja vadba, ki jo širom Slovenije izvaja... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo