torek, 6. december 2022

Prejeli smo: Javno pismo dr. Golobu, Za zemljiško politiko, ki uresničuje javni i...

Spoštovani dr. Golob,    V času, ko se sprejema odločitve glede premoženja DUTB in njegovega prenosa, vam pišemo s pozivom in predlogi, ki jih je nujno potrebno upoštevati za stabilno zemljiško in stanovanjsko politiko, da bosta trajno zagotavljali javni interes in javno dobro. Stanovanjska politika evropskih mest, ki jih jemljemo za vzor (Dunaj, Helsinki, Zurich…), outsider.si več »

Več iz medija

Vse najboljše Edvard Ravnikar

Danes obeležujemo 115. obletnico rojstva arhitekta Edvarda Ravnikarja (4. december 1907 – 23.  avgust 1993). Obletnico smo pri outsiderju proslavili z natisom... outsider.si več »

Loterija za Plečnikov stadion

Naprodaj je Plečnikov stadion. Svoj del je namreč državi v odkup ponudil večinski lastnik, poslovnež g. Pečečnik. Kot je nedavno povedal v intervjuju za Delo... outsider.si več »

Nina Granda: Dvoumno enoumje

 

V arhitekturi pogosto slišimo, da je arhitekturne kritike premalo, ali pa da ni dovolj konsistentna in marsikatera slaba prostorska rešitev sploh ne sproži... outsider.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo