torek, 6. december 2022

Bodo Šmarčani tokrat zmagali?

Ljubitelji rokometa ne spreglejte! Danes ob 19. uri v Dvorani Pungrt v Šmartnem pri Litiji na sporedu tekma domačinov RD Herz Šmartno z ekipo RD Moškanjci – Gorišnica. Zadnjič sta se ekipi spopadli  v sezoni 2016/2017, ko je zmagala domača ekipa in si priborila naslov prvaka takratne 1.B DRL. Tudi danes vabljeni, da navijate zanje naše zasavje več »

Več iz medija

Drevesa so padala …

Pretekli vikend so gasilci posredovali v več zasavskih krajih, kjer so odstranjevali podrta drevesa. V soboto ob 18.12 sta se na lokalno cesto v občini Šmartno... naše zasavje več »

Zasavska kronika

 

Minuli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali tudi naslednje dogodke: PP Trbovlje V ponedeljek so obravnavali prijavo tatvine... naše zasavje več »

Ob mednarodnem dnevu invalidov

 

3. december je od leta 1992 razglašen za mednarodni dan invalidov. Namen tega dne je ozaveščanje ljudi, da so invalidi del družbe, ki jo sestavljamo in da so... naše zasavje več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo