sobota, 10. december 2022

Študentje, oddajte svoj glas za demokratizacijo ŠOU!

Študente 12. oktobra čakajo volitve v Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU), na katerih bodo izbirali predstavnike v študentskem zboru in študentskih organizacijah. Čeprav gre za pomembne funkcije, saj zbor na primer deli sredstva, ki so v letu 2022 znašala skoraj 4 milijone evrov, je volilna udeležba praviloma katastrofalno nizka.preberite več » mladina več »

Več iz medija

Plac / DUTB vrača udarec

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je kot odziv na sredino tiskovno konferenco Placa v četrtek, 8. decembra prav tako sklicala tiskovno konferenco,... mladina več »

Kazenski prostor predmestja

 

Nolan Doudy je dosegel starost, pri kateri se lahko uresničijo nogometne sanje. Rad bi postal poklicni nogometaš. A v drugem polčasu je moral z bolečinami v... mladina več »

Komentar / Katar-za

 

Letošnje svetovno prvenstvo v nogometu je naš srednji sloj postavilo pred navidezno moralno dilemo. V mesecih pred prvenstvom so se z vse večjo pogostnostjo... mladina več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo