četrtek, 28. september 2023

Union Glashütte 1893 Johannes Dürrstein Edition Power Reserve

Ob omembi klasične elegantne zapestne ure je vsakogaršnja asociacija nekaj v stilu časomera z vitkim profilom zlatega ohišja, ta pravim usnjenim pasom in dvema ali tremi kazalci. Drži? Prefinjene elegantne ure, ki v splošnem veljajo za precej konzervativne, so se v zadnjih letih precej približale robu izumrtja. Kot nekakšni dinozavri, ki so nekoč vladali svetu. … car and user več »

Več iz medija

Argylle

Prihodnje leto, 1. februarja, na velika platna prihaja vohunski triler z naslovom Argylle, ki oster kot britev ukrivlja resničnost in obkroža svet. Avtorica... car and user več »

Prve skice novega Kodiaqa

 

Čehi se že pospešeno pripravljajo na svetovno predstavitev sila uspešnega Kodiaqa, ki bo luč sveta ugledal 4. oktobra. Zaenkrat so vodilni možje pri Škodi še... car and user več »

Alpina Alpiner Extreme Automatic

 

Požirek ohlajene pijače se mi je kar malo zataknil, ko je prijatelj ob mizi obelodanil, da je mogoče zdaj prišel njegov čas za nakup kakšne resne zapestne ure.... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo