sreda, 5. oktober 2022

Dr. Janez Šušteršič: Nimamo vedno prav

V seriji pogovorov o medijih tokrat gostimo kolumnista, ki je svoje medijsko udejstvovanje začel v usmerjeni redakciji na Radiu Študent, nadaljeval pa kot komentator in pisec mnenj v različnih medijih, tako doma kot v tujini. Sicer ekonomist s kratko epizodo v politiki – leta 2012 je bil minister za finance – piše tudi znanstvene članke outsider.si več »

Več iz medija

Biro 42: Palača Sabini-Grisoni

Palača Sabini-Grisoni stoji v uličnem nizu v starem mestnem jedru Kopra, ki tvori vzhodno fasado Vergerijevega trga, s severno stranico odprtega na morje.... outsider.si več »

Oranžni mesec v ORION Intertrade

 

V sklopu Meseca oblikovanja 2022 pripravljamo razstavo vrhunskega pohištva blagovne znamke La Manufacture v posebni ediciji – oranžne barve. La Manufacture je... outsider.si več »

Anja Medved: Prostor črte

 

»Zakaj EPK prav na somestju Nove Gorice in Gorice?« O tem bom razmišljala kot Novogoričanka in soavtorica dokumentarnih filmov, v katerih skupaj s svojo mamo... outsider.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo