torek, 6. december 2022

Tečaj prve pomoči za člane ekip prve pomoči

Glede izvedbe Temeljnega usposabljanja članov in pripadnikov enot za prvo pomoč za bolničarja prve pomoči je prišlo do prenove programa. Program Temeljnega usposabljanja članov in pripadnikov enot za prvo pomoč za bolničarja prve pomoči (št.: 604-16/2018-11 - DGZR), sprejet dne 11. december 2020, se ... šmartno pri litiji več »

Več iz medija

Latino Martini 13

V soboto, 19. novembra, se je že v zgodnjih dopoldanskih urah dvorana Pungrt pripravljala na tamburašem pomemben dogodek. Priprava scene, stolov za... šmartno pri litiji več »

Poslani smo v svet...

 

..., opogumljeni in polni novih spoznanj!Nadvse slovesno smo zaključili na praznik Kristusa Kralja vesoljstva v Šmarski župniji celoletni misijon, ki so ga... šmartno pri litiji več »

Izgradnja zožitve na Ustju

 

Pričela se je izgradnja zožitve in vzpostavitev prehoda za pešce na Ustju.Dela bodo trajal predvidoma do 20. 12. 2022.Zaradi izvedbe del bo državna cesta na... šmartno pri litiji več »

Mladi, želimo vaše mnenje!

 

V projektu sodelujemo z organizacijami iz Italije, Hrvaške in Španije. Projektni partnerji smo se že udeležili prvega projektnega sestanka na Siciliji, sedaj... šmartno pri litiji več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo