sreda, 5. oktober 2022

Slovesnost v spomin na Korošca

»Veseli bomo, če boste z nami na kratki svečanosti, ki bo v sredo, 3. avgusta, ob 9. uri v Zagorju ob Savi pred Weinbergerjevo hišo, v kateri je tudi spominska soba Ladka Korošca,« je zapisal v povabilu na svečanost ob rojstvu velikega opernega pevca predsednik Ustanove Fundacije Ladka Korošca Janez Lipec. »V Zagorju ob Savi savus več »

Več iz medija

Zapori dveh cest v Hrastniku

V Hrastniku bodo za promet popolnoma zaprli dve lokalni cesti. Od danes, 5. oktobra, do konca leta bo veljala zaradi gradnje ceste popolna zapora lokalne ceste... savus več »

Big band na Hvaru

Big band Zagorje, ki letos obeležuje 20-letnico delovanja, se je prejšnji teden na povabilo Hrvatske gradske glazbe Stari Grad na Hvaru udeležil prvega... savus več »

Teden otroka

Tema letošnjega Tedna otroka Skupaj se imamo dobro v ospredje postavlja druženje z vrstniki in grajenje medsebojnih odnosov, kar je nujno potrebno za ustrezen... savus več »

Knjige umirajo. Pa res?

Zgodbe Katapulta: Založba 5KA »Upam, da ne. Mnogi smo še vedno zaljubljeni v knjige,« pravi Petra Škarja, podjetnica in avtorica več knjižnih uspešnic. »Ampak,... savus več »

Rock&roll za Zasavje

 

Samosvoj pevec Uroš Ržišnik bo v kulturnem domu v Kisovcu, kjer je odraščal, v soboto, 8. oktobra, pripravil koncert Rock&roll za Zasavje. Spremljali ga... savus več »

Kako vzgojiti bralca, 2.del

 

Harryja Trumana so nekoč vprašali, če se je kot otrok kdaj znašel v težavah. “Zelo, zelo redko,” je odgovoril. “Bil sem preveč zaposlen. Do... savus več »

Milenko Mraz

 

Na trboveljskem pokopališču smo se poslovili od Milenka Mraza, Trboveljčana, ki je bil eden najbolj prizadevnih članov Smučarskega društva Trbovlje. Milenko... savus več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo