četrtek, 19. maj 2022

Intermedia Grill 011 w / Boštjan Perovšek

V torek, 17. maja ob 19:00 v živo iz studia v Šiški v oddaji Intermedia Grill gostimo glasbenika, skladatelja in oblikovalca zvočnih prostorov Boštjana Perovška. Oddajo vodi Nina Orlič. Boštjan Perovšek je glasbenik, skladatelj in … Intermedia Grill 011 w / Boštjan Perovšek preberi več radio terminal več »

Več iz medija

Plata tedna: Vazz – Kodeks

Mark Jacob Cavazza alias Vazz prinaša že tretjo ploščo od leta 2018 – in ostaja prav tako samozavesten, zgovoren in gladek kot doslej. Kodeks je v veliki meri... radio terminal več »

Plata tedna: MRFY – Use

 

Ko nas je domača rock senzacija MRFY pripravljala na izid svoje nove plošče, je bilo jasno, da si želi razvoja – a v katero smer? Zaljubila se je priklopil na... radio terminal več »

Komad tedna: freekind. – Visualize

 

Če si vizualiziraš tisto, česar si močno želiš, se to lažje uresniči. Vsaj tako verjameta punci iz dua freekind., ki sta nov single Visualize izdali z namenom,... radio terminal več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo