sreda, 15. maj 2024

Svetovni dan hrane 2021: Prehrana v času pandemije – dodatno prizadete predvsem ra..

Podatki pridobljeni v 16. valu raziskave SI-PANDA 2020/2021 kažejo, da večina anketiranih oseb iz Podravske regije prehranjevalnih navad ni spremenila (75,4 %). Pri dobri desetini (12,4 %) so se prehranjevalne navade poslabšale, istočasno pa približno enak delež oseb (12,2 %) poroča o izboljšanju prehranjevalnih navad. Podatki tako kažejo nasproten učinek pandemije na različne skupine ljudi. Na po... nijz več »

Več iz medija

Pesticidi v živilih

Obstaja več kot 1000 aktivnih snovi, registriranih kot pesticidi. Z njihovo kombinacijo dobimo preko 16.000 različnih pesticidov, ki so danes na trgu.Pesticide... nijz več »

Virusi v živilih

Virusi so pogosti povzročitelji bolezni, ki se prenašajo z živili. Vse bolj se razvijajo metode za dokazovanje virusov v živilih kot tudi v vzorcih kužnin, kar... nijz več »

"Živa knjižnica" v Tolminu

 

Osrednji dogodek, t.i. “Živa knjižnica” je obiskovalcem ponudil enkratno priložnost srečanja z osebami s težavami v duševnem zdravju ali škodljivim pitjem... nijz več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo