sobota, 18. maj 2024

Ajdovi žganci

  Sestavine: 300 g ajdove moke 1 žlica olja ali svinjske masti 150 g ocvirkov 1 ščepec soli   Priprava: Zavremo liter soljene vode. Ko voda zavre, vanjo stresemo moko, da nastane kepa, in jo nekaj minut pustimo vreti. Nato temperaturo znižamo in v nastalo kepo z ročajem kuhalnice naredimo 2–2,5 centimetra široko luknjo. Lonec revija mama več »

Več iz medija

NAREDITE SAMI – SNEŽENE KROGLE

Približuje se čas daril in praznovanj. Ni potrebe, da zapravljate denar v trgovinah, saj imajo doma narejena darila veliko večjo vrednost, ker bodo podarjena... revija mama več »

Kje prežijo bakterije?

Zagotovo ste marsikje še posebej pozorni na čistočo – predvsem na javnih mestih, kjer nikoli ne morete zagotoviti otroku tako čistega okolja kot doma. A tu in... revija mama več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo