Privoščimo si ocvrt bezeg ali akacijo malo drugače, kot so ga pripravile naše babice in se izognimo glutenu. vem kaj jem več »
Več iz medija
S klorofilom proti najhujšim boleznim
To, kar je za človeško telo kri, je za rastline klorofil - Klorofil je snov, ki pretvarja svetlobo v energijo in je še kako pomembna za naše zdravje vem kaj jem več »
20 najbolj uporabnih živil na svetu
Katere stvari ne smejo nikdar manjkati v hladilniku? Objavljamo seznam najbolj hranljivih in zdravih živil ... vem kaj jem več »
Prednosti in lastnosti kardamoma
Gre za zelo nenavadno začimbo, ki jo mnogo obožujejo, za izrazito smolnato aromo, ki je značilna za limono in meto, pa se skriva veliko zdravih sestavin. vem kaj jem več »
Zakaj poleg hitre hrane ne smemo piti kave
Čeprav na videz ni povezave, pa raziskave kažejo, da ima kava zelo negativen učinek pri prebavni hitre prehrane ... vem kaj jem več »
Je res jesti z rokami grdo in nevzgojeno?
Ste se kdaj vprašali, zakaj ogromna večina ljudi je z rokami? Mislite, da res to počno samo zato, ker so nevzgojeni in tako revni, da še za pribor nimajo? vem kaj jem več »
Kako lahko jagode zaščitijo možgane, srce in imunski...
To majhno rdeče sadje je polno zdravja, samo zavedati se morate in jih pravilno uporabiti ... vem kaj jem več »
Ali spite na pravi strani postelje?
že stari Rimljani so verjeli, da vstajanje z levo nogo prinaša nesrečo, torej je edina prava stran postelje desna. Pa je res? vem kaj jem več »
Sokovi za redčenje krvi
Sokovi za redčenje krvi sicer ne morejo nadomestiti zdravil, lahko pa pripomorejo k boljšemu počutju ... vem kaj jem več »