sobota, 25. september 2021
Kako so Rusi zasedli Peking

Vojske petih velikih svetovnih sil so leta 1900 skupaj napadle kitajsko prestolnico. A nad obzidjem starodavnega mesta je najprej zaplapolala ruska zastava.... russia beyond več »

Puidgemont izpuščen iz zapora

Bivšega predsednika Katalonije in evropskega poslanca Carlesa Puigdemonta so izpustili iz zapora v Sassariju, toda bo moral ostati na Sardiniji v pričakovanju... primorski.eu več »

Nas bodo covida rešile lame?

Mogoče bomo s pomočjo južnoameriških "kamel" razvili nosno pršilo, ki bo tako zdravilo kot preprečevalo okužbo s Covidom. Obeti so menda dobri. Več na... odkrito.si več »

Nepozabni filmi o izgubi spomina 

Ob svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni – tega obeležujemo 21. septembra – smo na malih zaslonih poiskali žanrsko raznolike filme, ki na različne načine... siol več »

Močno zaostajamo

To je zaključek tridnevnega Simpozija Emobility. Potekal je med 15. in 17. septembrom v Grand Hotelu Union. Seveda je tudi ta simpozij zaznamovala epidemije in... svet24 več »

Nočno zaprtje na avtocesti A4

Avtocesta A4 bo zaradi gradnje tretjega voznega pasu zaprta za promet med vozliščem pri Portogruaru in razcepom pri Latisani v noči na nedeljo. Odsek bodo... primorski.eu več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo