sobota, 25. september 2021
Bili smo filmski ustvarjalci

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD) je v teh časih, ko so zaradi epidemioloških razmer omejene možnosti za obisk kulturnih ustanov ter udeležbe na... pivka več »

Zaključil se je ETM

Z dnevom brez avtomobila se je včeraj, 22. septembra, končal letošnji Evropski teden mobilnosti, ki je potekal pod sloganom Živi zdravo. Potuj trajnostno. V... cerknica.si več »

Cepljenje v četrtek

Cepljenje po krajih v občini Postojna se nadaljuje tudi v četrtek. Cepljenje bo izvajala republiška zdravstvena mobilna enota. Pri izvajanju cepljenja po... postojna več »

Šport je praznik

Slovenci smo športni narod. To ne potrjujejo le številni uspehi naših vrhunskih športnikov, temveč predvsem polna šolska igrišča, zapolnjene gorske in... postojna več »

Iga vas 1964/65 – 4. razred

Tudi ta fotografija je nastala ob zaključku šolskega leta. Vsi so nasmejani in dobre volje. Učenci si mislijo, četrti razred smo končali, poslovili se bomo od... cerknica foto več »

Zaključek ETM 2021

Vsako leto se Evropski teden mobilnosti zaključi z Dnevom brez avtomobila. Letos je bila izbira začasne zapore ulice na drugi lokaciji, kot ponavadi, vendar... postojna več »

Dan brez avtomobila

Ulica Videm, od križišča z ulico Tabor do križišča s Kovačevo ulico (pri nadzorništvu Elektra Ljubljana), bo zaradi prireditve Dan brez avtomobila zaprta v... cerknica.si več »

Porast drznih tatvin

Policisti Policijske postaje Cerknica obveščajo, da po državi in tudi na območju občine Cerknice opažajo porast drznih tatvin iz stanovanjskih hiš. Storilci ne... cerknica.si več »

1955 Vrhnika – Janez Grl, šofer

V zbirki Ivanke Janežič, ki je v Vrhniki naredila sovaščanom v življenju veliko dobrega, bodisi da je šlo za materialno pomoč, zdravje ali zgolj prijaznost, je... cerknica foto več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Mladina Ekipa Necenzurirano Insajder Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo